U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Samen met anderen?
Groepsactiviteiten op aanvraag:

 

* Grensverkenningen

Een praktische activiteit waarin je stap voor stap ervaart hoe jouw kern en innerlijk gebied eruit ziet, hoe jij je grenzen aangeeft en hoe anderen hier op reageren.
Welke veranderingen zou jij graag willen?

Door het werken met o.a. systeem-opstellingen wordt dit alles helder in beeld gebracht en werkt elke verandering energetisch door in jouw eigen systeem. Je zult hierdoor al snel resultaten merken in je dagelijks leven.
We werken in een kleine groep (2-4 personen), zodat er veel persoonlijke aandacht voor iedereen is.


Zie voor uitgebreidere informatie bij (individuele) Grensverkenning

 

 * Innerlijk in beeld

Innerlijk in beeld omvat een keuze uit of mix van onderwerpen als: 
Innerlijke Ruimte - Innerlijk
Landschappen - Innerlijke Personages.

 Door je innerlijk te verkennen en in beeld te brengen krijg je niet alleen informatie over wat er op dat moment in jou leeft aan gedachten en gevoelens. Ook worden je behoeftes en wensen duidelijk en zet je energetisch veranderingen in gang.Ik maak gebruik van verbeelding en creativiteit.

Zie voor voorbeelden: Beeldboeken

 

 * Innerlijk Schouwspel

Bij Innerlijk Schouwspel maak je op speelse wijze kennis met een manier om je gedachten, overtuigingen en emoties te observeren en voelend waar te nemen. Jij bent waarnemer van ‘het podium’ waarop van alles verschijnt en aandacht vraagt.

Wat hebben deze aspecten je te vertellen en in hoeverre identificeer je je hiermee? Kan je jouw situatie helemaal accepteren zoals deze is?
Wat zou je graag veranderen?

Dit doen we met systeemopstellingen en creativiteit, waarbij je jouw situatie in beeld brengt en observerend voelt. Hierdoor word je je er niet alleen bewust van, er vindt tegelijkertijd een transformatie plaats.