U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Prijs

Een beeldboek over doen wat je het liefste doet.
Wat als je een Prijs krijgt: vanaf nu ontvang je rust, ruimte en vrijheid. Je mag je leven helemaal inrichten zoals je zelf graag wilt. Weet je dan wat je wilt?
Hoe kan je zo van betekenis zijn en van wie moet dat eigenlijk?
Maar welke prijs betaal je hiervoor? Wat kom je tegen aan overtuigingen en emoties, als je gaat voor deze eigen weg?

 

In Prijs vertel ik in miniatuurtjes van teksten en beelden mijn verhaal. Een tijdlang hield ik ik bij wat er in en om mij gebeurde, om bewust waar te nemen hoe innerlijke boodschappers en synchroniciteit in de buitenwereld helpen om het leven te creëren zoals ik graag wil. Een schrijfsel voor mezelf en ter inspiratie voor de lezer die een soortgelijk pad loopt.

 

Recensie van Maaike van Leeuwen:

Prijs is het vervolg op Het lied van Vogel en beschrijft de verdere zoektocht van Mariëtte naar een zinvol leven en naar nog meer eigenheid. Wat doe ik het liefste? Wat wil ik en wat wil ik juist niet? Hoe geef ik echt betekenis aan mijn leven? En mag ik zomaar de baas zijn van mijn leven?

Al deze vragen zijn herkenbaar en roepen verschillende stemmen in haar op die ze prachtig beschrijft en verbeeldt. Juist door de dans tussen de polen, de lichte én de donkere stemmen, wordt haar wil aangescherpt en kan haar echte verlangen steeds meer naar voren komen. Ze laat prachtig zien dat een ieder die zijn ‘prijs’ wil winnen zich enerzijds prijs zal moeten geven, maar ook alles zal moeten accepteren wat bij de prijs zit inbegrepen.

Wederom heeft Mariëtte een prachtig puur boekje gemaakt. Laat je meevoeren op haar reis naar binnen en durf je te laten raken en misschien zelfs confronteren op jouw eigen stukken. Want haar weg is immers ergens ook jouw weg!